top of page
Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής 
ι.ΙΕΚ Coordinators
ι.ΙΕΚ Coordinators
Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής 
ι.ΙΕΚ Coordinators

Υλοποιώντας την ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής το ιΙΕΚ Coordinators στοχεύει στην κατάρτιση και εξειδίκευση των σπουδαστών του, στον κλάδο της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης & της Αρτοποιίας. 

Μέσα από την ειδικότητα αυτή ο απόφοιτος θα είναι σε θέση να στελεχώσει επιχειρήσεις ξενοδοχειακών μονάδων και ιδιωτικών καταστημάτων ζαχαροπλαστείων & αρτοποιίων.

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής του ιΙΕΚ Coordinators θα έχουν αποκτήσει:

  • Γνώσεις της ειδικότητας βάσει του περιγράμματος του Υπουργείου Παιδείας

  • Ικανότητες ώστε να μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες της ειδικότητάς τους με επαγγελματική επάρκεια

  • Δεξιότητες ώστε να δημιουργούν με ευκολία νέα προϊόντα υψηλής αισθητικής & γεύσης 

  • Τις προδιαγραφές για επαγγελματική καταξίωση και υψηλές αμοιβές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τεχνικός Αρτοποιός -

Ζαχαροπλαστικής

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

 Συμμετοχή της Ειδικότητας

στον

Κύκλο Υποτροφιών του

ιΙΕΚ COORDINATORS

για το

Έτος 2022 

2.jpg
Διαφάνεια2.JPG

 

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια φοίτησης της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής είναι δυο (2) έτη.

Η φοίτηση χωρίζεται σε τέσσερα (4) Θεωρητικά εξάμηνα + ένα (1)* εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας.

*Υπό Προϋποθέσεις η Πρακτική Άσκηση μπορεί να απαλλάσσεται ή να είναι μικρότερης διάρκειας 

Δίνεται δυνατότητα κατάταξης στο δεύτερο (2ο) έτος σπουδών εάν ο σπουδαστής το επιθυμεί και πληρεί τις ανάλογες προϋποθέσεις, διαθέτει τον κατάλληλο τίτλο σπουδών (ΙΕΚ ή ΕΠΑΛ) της αντίστοιχης ειδικότητας ή ειδικότητας που ανήκει στην ίδια ομάδα προσανατολισμού.

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλό μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ωράριο Μαθημάτων

Πρωινά & Απογευματινά Τμήματα

Διαφάνεια1.JPG

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

 

   )

Α' ΕΞΑΜΗΝΟ:

  • ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

  • ΓΑΛΛΙΚΑ

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ:

  • ΓΑΛΛΙΚΑ

  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ

  • ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ

  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Β' ΕΞΑΜΗΝΟ:

  • ΓΑΛΛΙΚΑ

  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

  • ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP)

  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Δ' ΕΞΑΜΗΝΟ:

  • ΑΓΓΛΙΚΑ

  • ΓΑΛΛΙΚΑ

  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Διαφάνεια5.JPG

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

​Οι απόφοιτοι του ιΙΕΚ Coordinators της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής, με τα εφόδια που θα αποκτήσουν, μπορούν να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση αρτοποιΐας ή ζαχαροπλαστικής ή να απασχοληθούν σε άλλες επιχειρήσεις ως:

  • Αρτοποιός - Ζαχαροπλάστης

  • Στέλεχος υπάρχουσας βιοτεχνικής μονάδας

  • Στέλεχος στη βιομηχανία τροφίμων

  • Υπεύθυνος ομάδας παραγωγής

  • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών και παραγωγής δειγμάτων

  • Στέλεχος στη βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών

  • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών πρώτων υλών

  • Υπεύθυνος προώθησης πρώτων και βοηθητικών υλών

  • Υπεύθυνος εργαστηρίου παραγωγής

  • Υπεύθυνος προμηθειών

  • Επιλογή και πρακτικός ποιοτικός έλεγχος πρώτων και βοηθητικών υλών

Διαφάνεια6.JPG

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

ΠΑΡΟΧΕΣ

Επιλέγοντας​ την παραπάνω ειδικότητα του ιΙΕΚ Coordinators έχεις την δυνατότητα για:

​​

  • Ευρωπαϊκή Αναγνώριση Διπλώματος

  • Αναβολή Στρατού

  • Χρηματοδότηση έως και 36 άτοκες δόσεις 

  • Κατάταξη Απευθείας στο 2ο Έτος (Υπό προϋποθέσεις)

  • Πρακτική σε Διεθνείς, Ιδιωτικούς, Δημόσιους Φορείς

  • Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας

  • Χρήση του Γραφείου Καριέρας Coordinators

  • Προσωπικό Σύμβουλο - Συντονιστή Εκπαίδευσης

  • Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

  • Παρακολούθηση σπουδών που ανήκουν στην Τυπική Εκπαίδευση,                            οι οποίες κατοχυρώνουν και αποδεικνύουν την Σωστή Επαγγελματική Κατάρτιση

Διαφάνεια7.JPG

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 

Η ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής του ιΙΕΚ Coordinators απευθύνεται:

 

  • σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αρχικό αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών παρέχοντας ακαδημαϊκή αναβάθμιση στους Αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικών Λυκείων, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, κ.α.), σε Πτυχιούχους Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

  • σε όλους όσους κατέχουν ένα βασικό τίτλο σπουδών (ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΙΕΚ) και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, ανοίγοντας ένα επιπλέον επιστημονικό πεδίο / ειδικότητα. 

  • σε όλους όσους διαθέτουν ένα βασικό τίτλο σπουδών (ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΙΕΚ) και επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενό τους.

  • σε όλα τα στελέχη και τους επαγγελματίες της αγοράς, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν τις ικανότητες & δεξιότητές τους και να αποκτήσουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

iek coordinators

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

     ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ιΙΕΚ COORDINATORS

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

20 + 1 Λόγοι Συνηγορούν να Επενδύσετε Στην Εκπαίδευση Μαζί μας

  • Η Αναγνωρισμένη Επαγγελματική Εκπαίδευση

  • Η Ομάδα των Εκπαιδευτών μας

  • Οι Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

  • Η Οργάνωση

  • Η Γνώση

  • Η Ομάδα των Συνεργατών μας

  • Η Φιλοσοφία

  • Η Υπευθυνότητα

  • Η Συνέπεια

  • Η Πρωτοπορία

  • Η Τεχνολογική Υποστήριξη

  • Η Πολυετής Εμπειρία

  • Η Ανεξαρτησία

  • Η Πρακτική Εξάσκηση

  • Η Ευελιξία

  • Η Άνεση των Χώρων

  • Η Οικονομική Λύση

  • Η Υποστήριξη

  • Η Δανειστική Βιβλιοθήκη

  • Το Live E-Learning

  • Το Φιλικό Περιβάλλον

COORDINATORS ΣΗΜΑ.jpg

Φόρμα Ενδιαφέροντος 

Σας Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-5734000​

Αρχιμήδους 30, Περιστέρι Αττική,

ΤΚ 12134 (Πλησίον Μετρό ''Σταθμός Ανθούπολης'')

E-Mail: iekcoordinators@gmail.com

bottom of page